Klantcase Dreamkey Design

Klantcase Dreamkey Design

“Simone weet de behoeften te vertalen naar behapbare taken die leiden tot het uiteindelijke doel.”

Dreamkey Design is een webshop met uniek papier- en schrijfwaren met een verhaal. Sinds 2011 is de webshop actief én nu elf jaar later vindt er een prachtige ommezwaai plaats. De nieuwe eigenaresse – Renate van den Berg – stapt er met ziel en zaligheid in. Renate heeft Dreamkey Design gevormd tot een webshop die bij haar past. Ze wilde een nieuwe website lanceren, maar wist niet goed waar te beginnen. Smederij Plan werd ingeschakeld.

Renate van den Berg
Dreamkey Design

“Simone biedt mij datgene dat ik nodig heb om mijn bedrijf zichtbaarder te maken en te laten groeien. Door haar enthousiasme, gedrevenheid en liefde voor haar werk, helpt ze mee om dat vorm te geven. Ze weet de behoeften te vertalen naar behapbare taken die leiden tot het uiteindelijke doel. Ik ben vooral enorm geholpen met haar kennis, pragmatisch handelen, rust, eerlijkheid en inzicht. Het heeft mijn bedrijf naar het volgende level getild.”

Brainstormen

Samen hebben we uitgebreid gebrainstormd. Haar enthousiasme, missie en visie zijn hierbij helder gemaakt. Door de tijd te nemen om Renate en haar bedrijf te leren kennen, kon er een duidelijk doel worden bepaald; het lanceren van een goed vindbare webshop waarbij het verhaal van de overname zou worden verteld.

Sparringpartner

Het verhaal van Renate en Dreamkey Design, hetgeen ze wil uitstralen en de main-focus. Samen hebben we het in inzichtelijk gemaakt. Ook zijn er in haar aanbod specifieke items die ze graag in de spotlight wil zetten. Samen hebben we gespard en gekeken en hoe dit in de praktijk gerealiseerd kan worden.

Renate had al veel dingen op orde. De huisstijl, website, social media en het aanbod waren al gereed. Op dit sterke fundament zouden we samen verder borduren.

Een concreet plan voor social media

De doelgroep van Dreamkey Design bevindt zich voornamelijk op social media. Renate vond het lastig om content te bedenken en er consequent mee bezig te zijn. Om deze reden hebben we besloten om het klein te houden. Smederij Plan heeft een contentkalender voor zes weken gemaakt waarbij de voortgang tussentijds werd besproken waarna er efficiënt werd geschakeld. De contentplanning was precies het handvat dat Renate nodig had om te starten en rust te creëren. Haar online zichtbaarheid wordt nu op efficiënte en laagdrempelige wijze vergroot.

Neem contact op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

©Smederij Plan marketing & projecten