Klantcase Van Westenbrugge

Klantcase Van Westenbrugge

Door de nieuwe positionering, uitstraling en duidelijke boodschap hebben we nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Al meer dan vijftien jaar is het dé onbetwiste specialist in gebouwautomatisering en daarbij de perfecte KNX-domoticapartner voor installeurs; Van Westenbrugge. De laatste jaren heeft het bedrijf een enorme groeispurt doorgemaakt. Om deze reden was het tijd op marketinggebied te professionaliseren. Wat ze precies wilde en nodig hadden, dat was voor hen nog niet duidelijk. Tijdens een leuke kennismaking was de klik direct daar. Tijd om samen aan de slag te gaan!

Frans van Westenbrugge
Van Westenbrugge B.V.

“Simone heeft ons geholpen om onze marketingzaken op te zetten. Na een leuke brainstormsessie heeft ze een marketingplan voor ons gemaakt. Tijdens het lezen van de strategie, leek het alsof we in een spiegel keken. Simone begrijpt precies wat wij willen. Door de nieuwe positionering, uitstraling en duidelijke boodschap hebben we nieuwe klanten mogen verwelkomen. We krijgen veel positieve reacties over hoe wij nu naar buiten treden.”

Hersens kraken

Volledig blanco beginnen, want de mogelijkheden zijn grenzeloos. Gedurende een brainstormsessie bracht ik door middel van gerichte vragen het imago, de missie, visie, doelen en wensen in kaart. Zowel gemakkelijke als moeilijke vragen passeerden de revue. Op deze wijze ontstonden er direct toffe en originele ideeën.

Plan van aanpak

Op basis van de brainstormsessie is er door Smederij Plan een plan van aanpak gemaakt. De belangrijkste doelen – en hoe deze te bereiken – staan erin beschreven. Ook het stappenplan en daarbij de timing is eraan toegevoegd. Daarmee heeft Van Westenbrugge een overzichtelijke strategie in handen. Prettig en concreet.

Het resultaat: een sterke basis

Samen hebben we als volgt een sterke basis gecreëerd:

  • Een nieuwe marketingstrategie uitgewerkt.
  • De bestaande huisstijl strak neergezet en verder doorgevoerd.
  • Een nieuwe website gelanceerd.
    Door de nieuwe website hebben ze direct nieuwe klanten gekregen. Het is nu veel duidelijker wat Van Westenbrugge doet en voor wie: Van Westenbrugge is dé KNX-domoticaspecialist en samenwerkingspartner voor installateurs.
  • Een contentkalender voor social media gerealiseerd.
Persoonlijk contact

Iedere maand vindt er een overleg plaats. De planning wordt besproken en hierbij is er ruimte om te discussiëren, evalueren en bij te schaven. Eventuele wijzigingen in de aankomende planning worden doorgevoerd.

Heb ik input nodig? Een telefonisch gesprek wordt ingepland om alle punten efficiënt door te nemen.

Open zijn

Via een online projectmanagementsysteem heeft Van Westenbrugge toegang tot de planning en voortgang. In dit systeem werken we samen. We stellen vragen, geven elkaar opdrachten, deadlines en delen gemakkelijk bestanden. Zo hebben we beiden inzicht en overzicht. De planning wordt wekelijks geüpdatet. Met als resultaat dat Van Westenbrugge op marketinggebied volledig wordt ontzorgd én dat op een efficiënte en transparante werkwijze. 

Neem contact op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

©Smederij Plan marketing & projecten