Marketingplannen

Een krachtig en concreet marketingplan.

Met Smederij Plan realiseer ik het voor jou.

Ieder bedrijf heeft een eigen doelgroep en unieke behoeftes. Wat voor de één werkt, heeft bij de ander een averechts effect. Een krachtig en concreet marketingplan is daarom essentieel. Laten we samen op het ideale moment de juiste marketing tools inzetten.

Helder. Doelgericht. Praktisch.

Ik maak heldere marketingplannen. Zonder toeters of bellen. Gewoon duidelijk. Wat is je doel? Hoe gaan we dat bereiken? Wanneer gaan we dat doen? En wie regelt wat?

Samen resultaten behalen

Samen met andere specialisten – zoals fotografen, tekstschrijvers, videografieën, drukkerijen en webdesigners – zorg ik dat jouw marketingplan wordt uitgevoerd. Alle partijen ontvangen van mij een heldere briefing, zodat we samen het allerbeste eindresultaat creëren.

“Als tekstschrijver werk ik regelmatig met Simone samen. Onze communicatie verloopt altijd soepel en duidelijk. Daarbij is ze enthousiast, vriendelijk en flexibel. Samen bundelen we onze kennis en creëren zo content die indruk maakt en bedrijven helpt om hun doelgroep te bereiken, enthousiasmeren en inspireren.”

Joyce van Vugt
Tekstatelier Van Vugt

Werkwijze


Hoe pakken we dit aan?

Kennismaken

Een krachtig marketingplan maken dat op jouw imago en doelgroep aansluit. Ik doe het door jou écht te leren kennen. Samen gaan we daarom eerst in gesprek. Om kennis te maken en te kijken of het klikt. Positief gevoel? Dan is het tijd om plannen te gaan smeden.


Brainstormen

Als ondernemer heb jij een doel, missie en visie. Als marketingspecialist zit ik boordevol ideeën. Samen gaan we daarom aan tafel om te brainstormen. Wat wil jij uitstralen en wat vind je belangrijk? Tijdens de sessie ontstaat er op basis van jouw wensen en behoeftes al in grote lijnen een plan.


Marketingplan

Uit onze brainstormsessie rolt een plan van aanpak. Alle essentiële marketing tools worden in het marketingplan verwerkt. We gaan terug naar de basis. Wel zo overzichtelijk.

Is het plan klaar en is het tijd om spijkers met koppen te slaan? Dan word ik jouw marketingpartner en zorg ervoor dat je groeit en jouw doelen behaalt.  


Evaluatie & feedback

Ik pak al je marketingzaken op. Met regelmaat hebben we een overleg waarbij alle lopende zaken en statistieken worden besproken. Ook zoomen we in op de planning. Zo ben jij altijd op de hoogte over de voortgang en resultaten. Heerlijk helder.

Tijd om spijkers met koppen te slaan?

Door de nieuwe positionering, uitstraling en duidelijke boodschap hebben we nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Frans van Westenbrugge
Van Westenbrugge B.V.

“Simone weet de behoeften te vertalen naar behapbare taken die leiden tot het uiteindelijke doel.”

Renate van den Berg
Dreamkey Design

Neem contact op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

©Smederij Plan marketing & projecten