Over mij

Ik neem de tijd om jou en je onderneming écht te leren kennen.

Ik ben Simone en ik ben getrouwd met Joost waarmee ik twee prachtige kinderen heb. Ik ben een echte levensgenieter, doener en creatieveling en ik geloof in samenwerken. Elkaar vooruithelpen om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Ik wil graag pionieren, ontdekken, creëren en nieuwe plannen maken én dat doe ik het liefst met mensen die net zo enthousiast en gepassioneerd in het leven staan als ikzelf.

Creatief bezig zijn, het zit er al van kleins af aan in.

Zo bouwde ik eigenhandig grote hutten in de kas van mijn vader, timmerde vlotten om in de sloot te gaan varen en was er iemand jarig dan kreeg hij of zij een mooie – door mij gefabriceerde – cadeaubon. Zolang ik maar iets kon uitdenken en creëren, dan was ik blij. Toen ik mijn havo-opleiding afrondde en het tijd was om een vervolgstudie te kiezen, was de keus dan ook vrij snel gemaakt. De opleiding marketing en communicatie was me op het lijf geschreven.

Na mijn opleiding heb ik bijna 15 jaar met veel enthousiasme in de marketing- en communicatiebranche gewerkt. Mijn man is timmerman en doordat we samen regelmatig mooie dingen hebben gemaakt – en nog steeds maken – is mijn liefde voor het echte ambacht gedurende de jaren uitgegroeid tot een enorme passie.

Hoewel ik het ontzettend tof vond om werkzaam te zijn als marketing- en communicatie specialist bij een aantal leuke bedrijven, merkte ik dat ik er iets miste en dat ik mijn ei er niet volledig kwijt kon. Ik wilde losbreken en mijn creativiteit nog meer benutten. Eind 2021 besloot ik de knoop door te hakken en te starten als freelance marketeer. Met een enorme bak kennis, lef en mijn out of the box manier van denken, ben ik er klaar voor om andere ondernemers – die net als ik een passie hebben voor ambacht – te helpen om te groeien en ze te ontzorgen.

Met Smederij Plan komt alles samen.

Mijn ultieme doel met Smederij Plan? Op een eerlijke en directe manier de spin in het web van jouw bedrijf zijn. Ik houd van aanpakken en heb aan een half woord genoeg. Hoe dat kan? Omdat ik de tijd neem om jou en je onderneming écht te leren kennen.

©Smederij Plan marketing & projecten