SEO

SEO

Word door jouw klanten eenvoudig gevonden.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. Het zorgt ervoor dat jouw website beter wordt opgepikt door zoekmachines als Google. Het optimaliseren, dat gebeurt op basis van verschillende aspecten. Door SEO op de juiste manier in te zetten, wordt er een stevig fundament voor jouw marketingstrategie gelegd. In ieder marketingplan is SEO dan ook een onmisbaar element.  

Zoekwoordenonderzoek

Klakkeloos allerlei zoekwoorden in jouw teksten verwerken en hopen dat we raakschieten. Daar doen we natuurlijk niet aan. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is daarom belangrijk om te achterhalen waar jouw doelgroep online naar zoekt. Soms is het zoekgedrag logisch, maar het tegendeel blijkt vaak waar. Mensen zoeken op woorden en termen die voor jou onlogisch zijn, maar wel met jouw product of dienst te maken hebben. We verwerken deze woorden, zodat jouw positie in de zoekresultaten verbetert.

Customer Journey

De reis die jouw klant aflegt van oriëntatie tot het aankopen van een product en/of dienst. Wat is het zoekgedrag? Hoe maak je contact? Laten we het inzichtelijk maken en deze kennis inzetten. Samen brengen we jouw ideale klant in kaart en spelen erop in.

Neem contact op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

©Smederij Plan marketing & projecten